Oynamayanlar  

Posted by basketçi


Oynamayan oyuncular maalesef sonucu etkiledi. Tanjevic İspanyadaki Avrupa Şampiyonasında Kerem Tunçeri'yi kadroya almadığı için ne kadar kızdıysak Atamana'da o kadar çok kızıyorum. Real Madrid karşısında Ender'in aldığı süreleri Kerem Tunçeri almalıydı. Her oyuncu eski takımına karşı eski seyircisine karşı tam kapasitesiyle oynamak ister çünkü. Hadi Nachbar gidici sahaya adımını dahi atmadı ama Rakocevic en azından son periyotta mutlaka sahada olmalıydı. Hele Charles Smith uyduruktan aldığı 5. faul sonunda kesin kez sahada olmalıydı. Popovic'in blok yediği pozisyonda herkes top almaktan kaçtı hatta Thorton topun olduğu yerden kaçtı. Sırf o topu kullansa yeterdi. Rakocevic böyle bir maçta sahne almayacaksa ne zaman alacak. Madem oynatmıyorsun Nachbar ile birlikte paketle postala gitsin.
Efes Pilsen dediğin zaman mağlubiyeti hele böylesini hazmedemiyorum. Ataman hazzediyorsa bunu bir kere daha hazmedemiyorum.

İLKER KESER_http://naumoski7.blogspot.com


Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 27 Ocak 2010 Çarşamba at 13:38 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails