Delio Cesar Toledo Rodas  

Posted by basketçi







Tolunay Kafkas; Sezonun ilk yarısındaki Eskişehirspor maçında sakatlanan ve tedavisi için Brezilya'ya giden Toledo'nun yeşil sahalara yeniden dönmesinin zor olduğunu ifade etti , "Toledo, bir aylık tedavi için Brezilya'ya gitti. Sakatlığıyla ilgili konunun uzmanı olan bir doktora görünecek. Şun anki durumu umut verici değil. Büyük ihtimalle de futbol hayatı bitti gibi. 
 
Cesar Toledo futbol kariyerine Ülkesinde başlamıştır.Cerro Porteno'da oynadıktan sonra Serie AUdinese ye transfer olmuştur.Buradan sonra La Liga takımlarından Espanyol a transfer olmuştur.Kısa bir süre sonra Colon Santa Fe Takımında oynadıktan sonra Real Zaragoza takımına transfer olmuştur.Real Zaragoza takımı ile Uefa Kupası'nda mücadele etmiştir.Bu takımda sürekli 11 de forma şansı bulmuştur.(2005-2006) sezonunda sürpriz bir şekilde Kayserispor'a transfer olmuştur.Kayserispor daki ustaca oyunu ile adından sıkça söz ettirmiştir.Kayserispor'da 72 maçta 10 gole imza atmıştır.Attıgı goller ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonlugunda önemli bir payı vardır.Paraguay Milli Futbol Takımı forması giymişi ve Takım kaptanlığı yapmıştır.Futbol kariyeri ve oynadıgı futbol ile Turkcell Süper Lig'in en kaliteli yabancı futbolcuları arasındadır.Kayserispor ile 31.06.2010 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.







Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 28 Ocak 2010 Perşembe at 13:38 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails