Yeniden Potalara Koşacak  

Posted by basketçi



4 gözle bekliyoruz.



Amerikalı eski sprinter Marion Jones, kariyerine yeni bir sayfa açmak istiyor. Doping konusunda yalan söylediği için altı ay hapis yatan Jones, eylül ayında serbest kaldığından bu yana basketbol antrenmanları yapıyor.
New York Times gazetesine "Basketbol oynamanın ilginç bir yolculuk olacağını düşünüyorum" diyen 34 yaşındaki Jones, ekim ayından bu yana WNBA takımlarından San Antonio Silver Stars'ın yardımcı antrenörleriyle birlikte basketbol idmanları yapıyor.
Üniversitede basketbol oynayan Marion Jones, 1994 yılında NCAA şampiyonu olan North Carolina Üniversitesi'nde oyun kurucu pozisyonunda ilk beş çıkıyordu. Bu kış Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Marion Jones, 2010 yazında da WNBA'de forma giymek istediğini belirtti.
San Antonio Silver Stars'ın baş antrenörü Dan Hughes, henüz yardımcılarıyla konuşmadığını söylerken, geçmişin geçmişte kaldığını ve Marion Jones'un şimdiki durumuyla değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Marion Jones, 2007 ekim ayında 2000 ve 2001 yıllarında yasaklı madde kullandığını itiraf etmiş ve altı ay hapis cezası almıştı. Jones ayrıca 2000 olimpiyat oyunlarında kazandığı beş madalyayı iade etmek zorunda kalmıştı. IAAF tarafından iki yıl ceza alan Marion Jones, atletizmden emekli olduğunu açıklamıştı.


Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi

This entry was posted on 2 Aralık 2009 Çarşamba at 05:30 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails