En İyi Geri Dönüş  

Posted by basketçi

Jaric Real Madrid'de

Euroleague D Grubu'nda lider Real Madrid, kadrosunu Sırp oyun kurucu Marko Jaric ile güçlendirdi.





NTV Spor
Güncelleme: 14:37 TSİ 22 Aralık. 2009 Salı
2001 yılında Ettore Messina'nın çalıştırdığı Kinder Bologna takımıyla Euroleague şampiyonu olan Jaric, yedi yıllık NBA macerasının ardından eski antrenörüyle yeniden Avrupa'ya geri döndü.
Euroleague'de sezonun şampiyonluk adaylarından Real Madrid, Sırp oyun kurucu Marko Jaric ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
2002'den bu yana NBA'de Los Angeles Clippers, Minnesota Timberwolves ve Memphis Grizzlies formaları giyen Jaric, yedi yıl sonra Euroleague'e dönüş yaptı.
Avrupa'da son olarak Ettore Messina'nın çalıştırdığı Virtus Bologna forması giyen 31 yaşındaki oyun kurucu, yeniden eski antrenörüyle çalışma fırsatı buldu.
Jaric ve Messina'nın görev yaptığı Bologna, 2001 yılında Euroleague şampiyonu olmuştu. Türkiye'de düzenlenen 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Yugoslavya formasıyla kupaya ulaşan Jaric, 2002'de ise Indianapolis'te dünya şampiyonu unvanını almıştı.

Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 22 Aralık 2009 Salı at 04:47 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails