Oylar Gülşah Gümüşay'a  

Posted by basketçi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve FIBA Avrupa'nın resmi internet sitesi ''fibaeurope.com'' adresinden basketbolseverlere duyurulan etkinlikte, 2009'un en başarılı sporcu adayları arasında, NBA'de forma giyen Türk oyuncular Hidayet Türkoğlu ve Ersan İlyasova, yine ABD'de bulunan genç oyuncu Enes Kanter ve BOTAŞ Sporlu Gülşah Gümüşay da yer aldı.
Erkekler kategorisinde ''Avrupa'da Yılın Basketbolcuları'' adayları arasında (A) Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu ve Ersan İlyasova'nın yanı sıra Pau Gasol, Rudy Fernandez, Juan Carlos Navarro, Dirk Nowitzki, Erazem Lorbek, Efes Pilsen'de oynayan Sırp Igor Rakocevic, Ioannis Bourousis, Vassilis Spanoulis, Marcin Gortat, Milos Teodosic, Tony Parker, Novica Velickovic ve Nikola Pekovic bulunuyor.



Gülşah'ı henüz çocuk diyebileceğimiz yaşta izledim. Sahada kendisi gibi çocuklarla oynuyordu fakat oyunu o yaşında bile lig oyuncusu seviyesindeydi. Gülşah'a ve diğer oyuncularımıza oy vermek isteyenler için adres: http://www.fiba.com/
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi

This entry was posted on 2 Aralık 2009 Çarşamba at 11:49 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails