AYHANOVİC !  

Posted by basketçi

Ayhan Kalyoncu'nun türkbasket.com da yer alan köşe yazısının sadece sonu:

Son olarak Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown maçında Bogdan Tanjevic’in GS’lı Wilkonson’ ın şut stilini değiştirmesine yardımcı olmak için sahaya girmesi, hakem arkadaşlarımızın  hoşuna gitmiş olacak ki kendisine en ufak bir tepki göstermediler. Gerçekten Bravo  Tanyevic’ e ! Bu ülkede öyle bir saygınlık kazanmış ki, kendisine hiç bir hakem bu tip ihlallere karşı yaptırım uygulama cesareti gösteremiyor. Üstelik haftalar önce bu davranışlardan dolayı Halil Üner’ in feryat etmesine rağmen hakemlerimizin en ufak bir duyarlılık göstermemesi beni seneye çifte vatandaşlık başvurusu yapmayı ciddi ciddi düşünmeye sevk etti. Bu arada geçtiğimiz  sezon Karşıyaka’ yı çalıştırırken, İstanbul’ da  Fenerbahçe Ülker maçının sonunda kendisi ile tokalaşmadan dolayı aramızda çıkan tartışmadan sonra beni azarlamaya kalktığında, ona boyun eğmediğim için ÖZÜR DİLİYORUM !

Kendisinin bu kadar sayılıp sevildiği bir ülkede ona nasıl karşı gelmek gibi bir hata da bulunmuşum. Bu yüzden seneye saçları uzatıp, ön tarafa biraz saç ektirip, gözlüklerimin yerine lens takıp, bir de top sakal, -viç soyadını da aldım mı bu iş tamam… Hiçbir hakem Ayhan Kalyoncu olduğumu anlamaz, çünkü onlar maça konsantre kenardaki – viç’ lerle ilgilenmezler. Bizde Tanyevic’ in biz Türk antrenörlere bıraktığı davranış mirasını devam ettiririz. Hatta ben Wilkinson’ nın şutuna blok bile yapabilirim.

HAJMO (haydi) AYHANOVİC !

Yorum: AYHAN KALYONCU
 Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 1 Mart 2010 Pazartesi at 10:43 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails