Yapma Hedo  

Posted by basketçi

http://images.dailyradar.com/media/uploads/ballhype/story_large/2009/11/02/hedo_still.jpg

Hidayet oynatılmıyor mu?


Hidayet oynatılmıyor mu?
Bazı yerel basın yayın organlarında bugün çıkan haberlerde Hidayet'in Denver maçı sonrası gece kulübüne gitmesi yüzünden yönetimle sorun yaşadığı için oynatılmadığı iddia edildi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Toronto Raptors'ta forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, son maçlarda kötü bir grafik çizen Kanada ekibinde en çok tartışılan isimlerin başında geliyor. Takımının Mehmet Okur'un da formasını giydiği Utah Jazz'le oynadığı maçın ikinci yarısında mide ağrısı şikayetiyle oynamayan Hidayet Türkoğlu, kaybedilen Denver Nuggets maçında da aynı şikayet nedeniyle forma giyemedi. Ancak Hidayet Türkoğlu'nun Cuma gecesi oynanan Denver Nuggets maçından sonra Toronto'nun gözde eğlence merkezlerinden Yorkville bölgesinde görülmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Hidayet'in takımının dün gece Miami Heat'le deplasmanda oynadığı ve 97-94 yenildiği maçta kenarda oturması ve hiç süre almaması da, milli basketbolcunun teknik ekip tarafından cezalandırıldığı yorumlarını beraberinde getirdi.

Bu arada Toronto Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo da yaptığı açıklamada iddiaları doğrulayarak, Hidayet'i gece kulübünde gören bazı taraftarların takıma ve basına e-mail göndererek durumu bildirdiklerini söyledi.

Toronto'ya büyük umutlarla gelmesine karşın bu sezon beklentilerin uzağında kalan Hidayet Türkoğlu'nun geleceği de yerel basın tarafından tartışılmaya başlandı.
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 29 Mart 2010 Pazartesi at 09:26 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails