Ökkeş Bu Şakayı Nasıl Yuttu :)  

Posted by basketçi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Güven Güzelbey, takım oyuncularına komedi filmlerini aratmayacak cinsten bir şaka yaptı.
Gaziantep'te "NBA'den transfer" şakası

" NBA'den transfer" diye tanıtılan Amerikalı bilişim uzmanı bir antrenmana katılırken, çalışma sonunda durum açıklanınca basketbolcular düştükleri duruma kendileri de güldü.

Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Ligi'nde Erkekler Basketbol 2. Ligi'ne çıkmak için mücadele eden Büyükşehir Belediyespor oyuncularına hazırlanan şaka, "Gaziantep İçin Akıllı Şehir Çözümleri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İçin Bilgi Teknolojileri Stratejisi" projesinde yer alan  IBM ekibinin Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile tanışmasıyla başladı.

Ekipteki bilişim uzmanı 2 metre boyundaki Benjamin Gaskins'i gören Güzelbey, oğlu Güven Güzelbey'in şube başkanı olduğu Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı'na bir şaka yapmak için harekete geçti.

Oğlu ile görüşen Güzelbey, "Gaskins'in takıma transfer edilen yabancı oyuncu" olduğu yönünde şaka yapmasını önerdi. Bunun üzerine Güven Güzelbey, Kamil Ocak  Spor Salonu'na Gaskins ve IBM ekibi ile birlikte geldi.

Gaskins, takım salona gelmeden önce ısınma hareketleri yaptı. Siyahi Gaskins'i salonda girdiklerinde gören Büyükşehir Belediyespor basketbolcuları şaşkınlık yaşadı.

Güven Güzelbey, Gaskins'i " NBA'den yeni transfer" olarak oyuncularıyla tanıştırdı. Oyuncular bu transfere hem şaşırıp hem de sevinirken, Gaskins antrenmana katıldı.

Takıma hemen uyum sağlamış görünen Gaskins, "takım arkadaşlarına" pivot mevkisinde oynadığını söyledi. Gaskins'in basketbol oynamayı iyi bilmesi de şakanın inandırıcılığını kolaylaştırdı. Şaka antrenman sonuna kadar sürdü.

Güven Güzelbey, antrenmanın sonunda oyunculara Gaskins'in basketbolcu değil, bilişim uzmanı olduğunu açıkladı.
(cnn.türk.com)
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 26 Mart 2010 Cuma at 05:24 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 yorum

Orta Direk Şaban'daki gibi olmuş. ni york hav havs takımından deseydi tam olurdu:)

26 Mart 2010 06:34

haha o sahneyi hatırladım :))
antep'in deneyimli oyuncusu ökkeşide rahmetli gibi boyasak takım arkadaşları belki onada inanacaklardı :D
şaka bir yana Adana basketbolunu komşularının yanında çok geride kaldı. altyapılar belki çalışıyor ama lokomotif olacak a takım seviyesinde bir kıpırtı göremiyoruz. Adana Spor bu sezon 2. lige çıkarsa şükredelim.

26 Mart 2010 13:34

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails