Türk Telekom'un Yöneticilerine Müstehak  

Posted by basketçi

Türk Telekom'un yöneticileri yıılardır bu soysuz basketbol düşmanlarını besliyorlar. Maç için basılan davetiyeleri bu soysuz basketbol düşmanlarına bedava veriyorlar ve onlarda kapıda satıp yollarını buluyorlar. Üstelik bu işten yüklü miktarda para kazanıyorlar çünkü büyük maçlarda Ankara seyircisi salonlara akın edip tribünleri dolduruyorlar.
Rezalet içeri girincede bitmiyor, bir avuç basketbol düşmanı soysuz maçın başından sonuna kadar küfür ediyorlar salonda.
2001 yılında Avrupa Şampiyonasında bile Ankara da iki tane 1/2 akıllı tipi bozuk içeriye sokulmuş , güya tezahürat yaptırmak üzere görevlendirilmişlerdi. Kafasının içinde beyin yerine futbol topu olan bu mahlukatlar 10 gram basketbol bilgileri olmadan uyduruk futbol tezahüratlarını salona taşımışlardı. Fakat seyirci basketbolu biliyordu ve nerde ne zaman ıslıklaması gerektiğini nerde tepki vermesi gerektiğini ve nerde bağırması gerektiğini bildiği için o 1/2 akıllıları kaale almıyorlardı.
Türk basketbolunun en büyük değerlerinden birisine yapılan bu saldırının asıl faali ise bu soysuz basketbol düşmanlarını bu güne kadar PTT yıllarından bu yana aralıksız besleyen Türk Telekom yönetimidir.

Eserinizle lütfen öğününüz. Biz basketbolsverler olarak oraya gelip ağzında salya sümük ne dediği belli olmayan galiz küfürler çıkan mahlukatların her hallerinden rahatsız oluyoruz.

Basketbol İkinci Lig play-off çeyrek final maçında Ankaragücü taraftarlarından, Türk Telekom Başkanı'na iğrenç teklif.
Basketbol 2.Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında önceki gün Genç Telekom ile Trabzonspor arasında oynanan maçta holiganizm bir kez daha kendisini gösterdi. Genç Telekom'a destek olmak amacıyla Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maça Türk Telekomlu oyuncular da geldi. Türk Telekom kulübünden para alarak Genç Telekom'u desteklemeye gelen A.Gücü taraftarlarının hedefinde ise Türk Telekom'un pivotu Hüseyin Beşok vardı.
DAYANAMAYIP EVİNE GİTTİ
Bunun sebebi ise tecrübeli oyuncunun Türk Telekom-G.Saray Cafe Crown maçı sonrası taraftarların Hüseyin takımı buraya getir tezahüratına olumlu yanıt vermemesiydi. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Hüseyin ne oluyor, g...n, başın oynuyor diye bağıran taraftarlara dönen 35 yaşındaki oyuncu, ellerini iki yana açıp, Ne yapıyorsunuz? dedi. Ancak taraftarlar, Türk basketbolunun en büyük başarılarında
pay sahibi olmuş Hüseyin'e ikinci çeyrekte küfretmeye devam edince tecrübeli pivot da salonu terk edip, evine gitti.
Karşılaşmanın devre arasında ise bir A.Gücü amigosu, protokol tribününe gidip Türk Telekom Kulübü Başkanı Celalettin Diner ile görüşmek istediğini söyledi. Başkanın yakınında bulunan kişiler ise buna karşı çıkınca Bize Hüseyin'i verin. Sizi kurşuna dizerim diye bağırdı.
TUTKU&BEKİR'E DE KÜFÜR
Bunlarla da yetinmeyen taraftarlar, karşılaşmanın ikinci yarısında da menzillerine giren Türk Telekomlu Bekir Yarangüme ve Tutku Açık'a küfrettiler.. Milli Takım formasını defalarca giymiş iki oyuncu da kendilerine edilen hakaretler sonrası salonu terk ettiler. Holiganlar maç sonunda ise Burası bizimdir, bizim olacak. Ruhsuz i.....r, s....r olacak tezahüratı yaptılar.
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 16 Nisan 2010 Cuma at 05:59 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails