Coleman Battı  

Posted by basketçi

Bir yıldız daha iflas etti!..


Bir yıldız daha iflas etti!..
NBA'de iflas eden yıldızlara isimlere bir kişi daha eklendi. Derrick Coleman da kötü yatırımlar nedeniyle iflas dilekçesi verdi.
NBA'in en yetenekli forvetlerinden biri olan, ancak bunu tam olarak sahaya yansıtamayan Derrick Coleman, iş hayatındaki başarısız kararlarının ardından iflasını istedi.
Wall Street Journal iflas ropuruna göre, kredi aldığı kurumlara olan 4.7 milyon dolarlık borcu nedeniyle Coleman iflas dilekçesi verdi. Coleman'ın iflas nedeni olarak avukatı, Detroit'teki ekonomik krizi gösterdi.
Mark B. Berke yaptığı açıklamada "Mr. Coleman, Detroit'te emlak konusunda yatırılmar yaptı. İstihdam için yeni iş alanlarına yöneldi. Ancak bu süreçte ekonomin kötü gidişi, emlakçılık piyasasındaki mali kriz, Coleman'ın yatırımlarının geri dönüşüne izin vermedi." dedi.
NBA takımlarından New Jersey Nets, Philadelphia 76ers, Charlotte Hornets ve Detroit Pistons'ta geçirdiği 15 yılda 87 milyon dolardan daha fazla para kazanan Coleman'ın aktif mal varlığının 1 milyon dolar olduğu kaydedildi. Bu malvarlığı içerisinde 1997 model Bentley araçla birlikte, beş kürk manto ve 3 bin dolarlık mücevher bulunuyor.
Comerica Bank'la olan davadan dolayı 1.3 milyon dolarlık borca girdiği belirtilen Coleman'ın, Thornburg Kiralama'ya da 1 milyon dolar borçlu olduğu açıklandı. Coleman'ın ayrıca Şöhretler Müzesi'ne giren ve  Detroit Belediye Başkanı Dave Bing'e de 50 bin dolar borçlu olduğu kaydedildi.
İflas dilekçesine karşın Coleman'ın Beverly Hills'teki evini tutmaya çalışacağı ve burada annesinin oturması için çaba göstereceği ileri sürüldü.
(Radyospor)
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 12 Nisan 2010 Pazartesi at 03:22 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails