CHATMAN HALK DÜŞMANI :P  

Posted by basketçi





Maçın bitimine 16 saniye var ve 5 sayı öndesiniz. Bu skor sizi guruptan çıkartırken Efes Pilsen’in elenmesini sağlıyor. Son 16 saniye boyunca topu dolaştırsan ve potaya yüzünü dahi dönmesen kimse sana hiçbir şey söyleyemez. Fakat sen ne yapıyorsun; alel acele topu potaya atıyorsun, attığın top girmiyor fakat eline düşen hücum ribaundunu da ısrarla potaya atmakta kararlısın. 16 saniye hücum süren varken sen 8 saniyede topu potaya atıyorsun ve kalan 8 saniyede 3 sayılık atış yedin diye rakibe kızıyorsun.
            Tab Baldwin’in koçluğuna yakışmadı, bu klasik bir Amerikalı koç hatasıdır. Baba sanki NBA de normal sezon maçı oynuyor, nasıl olsa önde ya!! ‘’Rakip oyuncuların topu potaya atmaması lazım.’’ Madem öyle sen atmayacaksın, topu elinde öldüreceksin.
            Bu işin 1. yüzü bir de 2.yüzü var.
            Chatman koçu ile göz göze geliyor ve at talimatını alıp yüzündeki korkunç gülümseme ile öyle atıyor. Şimdi Efes Pilsen ile BJK Cola Turka eşleşir ve Efes Beşiktaş’ı elerse :P
            Al başına belayı J
            Bıyıktay’a kim bilir neler söylerler….
            Eğer böyle bir eşleşme gerçekleşir ve yukarıdaki senaryoya aynen uyulursa akıllara hemen Malaga ve  Shackleford olayı gelecektir.
            Aslında BJK bunu hep yapıyor geçen sene Haluk’un attığı 3 sayılık basketi unutmadık. Galatasaray Cafe Crawn bu 3 sayılık sayesinde tur atlamıştı.

İlker KESER

This entry was posted on 17 Ekim 2009 Cumartesi at 05:47 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails