İşte Eşleşmeler  

Posted by basketçi

Sırbistan - Hırvatistan
Sırbistan koç farkıyla Hırvatları eleyecektir.
İspanya - Yunanistan 
Man kafa Yunanlılar İspanyadan kaçarken İspanyanın kucağında buldular kendilerini. Favorim tabiki İspanya
Türkiye - Fransa
Olacak iş değil, Batum'un yaptığını minik takım oyuncuları yapmaz, Yeni Zelanda ile eşleşip nispeten rahat ve yorulmadan bir tur geçecekken şimdi cebelleşmemiz gerekebilir. Batum son 5 saniyede hem saçma sapan bir faül yaptı hemde son 5 saniyede potaya gideceğine şutu tercih ederek rakibimiz oldu. Türkiye kazaya uğramadan seyircisi ile turu geçecektir.
 Slovenya - Avustralya 
Slovenya eksiklerine rağmen çok iyi takım turun da favorisi ama Avustralya yabana atılacak bir takım değil,  süpriz yapabilir.
ABD - Angola
ABD fark atar. Angola gruptan çıkarak büyük bir başarı sağladı zaten.
Rusya - Yeni Zelanda
Yeni Zelanda şut soktuğu an her takıma bela olur, Rusların uzunları ağır basıyor. Uzunlar ile kısaların savaşı olacak. Gönlüm Yeni Zelanda'dan yana.
Litvanya - Çin
Litvanya fark atar, Çin'in hiç şansı yok. Türkiye maçında önemli yıldız oyuncularını dinlendirdiler özellikle Wang Zhi Zhi yaşı itibariyle bu dinlenmeden olumlu etkilenmiştir. Mucize şutlarını kullanırsa Çin maça tutunabilir ama kazanamaz.
Arjantin - Brezilya
İşte en güzel eşleşme, Manu bu turnuvaya gelmeyerek Maradona ayarına yaklaşma fırsatını tepti. Manu olsa sağlam Oberto ile bu takım şampiyon olabilirdi ama bu maçta favorim Brezilya koçu Ruben Magnano bu eşleşmeyi çözüp takımına turu getirecektir.
Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi Paylaş

This entry was posted on 2 Eylül 2010 Perşembe at 14:04 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails