David Stern'ün Rüyası Gerçek Oldu  

Posted by basketçi

 
David Stern’ün sezon başında gece uykusunda gördüklerini tahmin edebiliyorum. Herhalde bütün kâbusları NBA finalinin San Antonio Spurs ile Detroit Pistons arasında oynandığı üzerinedir; güzel düşlerini ise Boston Celtics ile Los Angeles Lakers finali süslüyordur. İlkinde yani kâbusunun sonucunda: Büyük ihtimal NBA reytinglerinin bir anda tüm dünyada düşmesi forma satışlarının gerilemesi, reklâm pazarının daralması gözlemlenir. Diğer ihtimalde yani güzel düş gerçekleşirse NBA tavan yapar hatta patlar, reyting patlaması yaşanır, ortalık Garnet, Kobe hatta Odom, Gasol, Ray Allen ve Pierce formalarından geçilmez ve pazar oldukça büyür.Bizim için Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti ne ise NBA içinde Boston Celtics-Los Angeles Lakers rekabeti de aynı anlamı taşıyor.
Şimdi rüya daha da güzelleşti ve final serisi 7. maça kadar taşındı. Herşey perşembeyi cumaya bağlayan gece belli olacak.  Staples Center'da oynanacak karşılaşmada Los Angeles Lakers kazanması halinde 17. şampiyonluğuna uzanacak olurken, Boston Celtics'in kazanması halinde ise 18. şampiyonluğuna ulaşmış olacak. 

Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi Paylaş

This entry was posted on 16 Haziran 2010 Çarşamba at 13:08 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails