Aziz Akkaya ve Ceyhun Yıldızoğlu  

Posted by basketçi

          Bayan basketbolunun son dönemlerdeki en büyük çalıştırıcılarıdır bu ikili.  Zafer Kalaycıoğlu'nun ilk önce Galatasaray ile sonra Fenerbahçe ile  kazandığı kupaların ve şampiyonlukların bu iki dev adamın kazandıklarının yanında değeri yoktur. Zafer Kalaycıoğlu başına geçtiği takımların mali güçlerinden aldığı destek ile transfer edebilecek (karşısına çıkabilecek her engeli oynatmama pahasına da olsa  takımına alan) her oyuncuyu alan, geniş kadrolar ile sahaya çıkıp sadece 6-7 kişi oynayan, WNBA de bile elit sayılan Clarissa Davis ve Cappie Pondexter gibi süper starların sırtından şampiyonluklarla Aziz Akkaya ve Ceyhun Yıldızoğlu 'nun kendi yetiştirdikleri basketbolcular ve küçük bütçeler ile yaşattıkları şampiyonluklar kıyaslanamaz bile.
      

   Şimdi Aziz Akkaya takımının başından ayrılacakmış. Beşiktaş taraftarları koçlarına sıkı sıkıya sarılsınlar, kötü başlayan bir sezon için geçmişi silip atmasınlar. Gelecekte kim gelirse gelsin Aziz Akkaya kadar başarılı olabileceklerini sanmıyorum.

Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi, Aziz Akkaya, Ceyhun Yıldızoğlu

This entry was posted on 29 Kasım 2009 Pazar at 08:33 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails