Hasan Aksoyak'tan 40 dakikada 73 sayı..  

Posted by basketçi


  Erciyes Üniversitesi'nin hemn antrenör hem oyuncusu olan Hasan Aksoyak, Erciyes Üniversitesi'nin Tarsus Çukurovaspor'u 123-60 yendikleri maçta sahada kaldığı 40 dakika içinde 73 sayı atarak bir rekora imza attı. EBBL I Grubu'nda mücadele eden Erciyes Üniversitesi, ligin 6. haftasında Tarsus Çukurovaspor'u 63 farkla mağlup ederken, Hasan Aksoyak maçı 73 sayı, 21 ribaund, 10 asist, 4 top çalma ile tamamlayarak hem sayı rekorunu kırdı hem de triple-double yapmayı başardı. 
http://www.fanatikbasket.net/index.asp



Hasan'a karşı oynamak gerçekten çok zor. Daha önce 55 sayı attığına şahit olmuştum. Harran Üniversitesi ile oynadıkları maçta Ökkeş, Atilla ve Şevki gibi 2. ligin deneyimli oyuncularına rağmen takımını galip getirmişti. Sanırım 2 veya 3 kez karşı karşıya oynadık, sahada mücadele ederken onun gücünü daha iyi anlıyorsunuz fakat gücünden ziyade nerden atsa nasıl atsa giriyor bir müddet sonra pes ediyorsunuz.
En son Malatya da oynarken Bilfen'e karşı izlemiştim, ona karşı oynamak tam bir eziyet fakat onu izlemek gerçekten büyük zevk.
İlker KESER/ http://naumoski7.blogspot.com/



 Basketbol, NBA, TBL, Euro Leage, NCAA, Eurobasket, Euro Cup, Uleb Cup, 12 Dev Adam, Spor, Beden Eğitimi
Paylaş

This entry was posted on 18 Ocak 2010 Pazartesi at 04:44 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails